wis@waarachtig.nl +31 (0)6 2122 7644

Opdrachtgevers over Nicoline

In 2001 richtte ik Wis & Waarachtig op. Dat is de officiële naam waaronder ik werk. Met Wis & Waarachtig heb ik in de afgelopen twintig jaar voor tal van opdrachtgevers gewerkt. De eerste zeven jaar deed ik dat in mijn eentje, daarna zeven jaar met een team en sinds mijn verhuizing naar Amsterdam weer in m’n up. Onderstaand vind je wat opdrachtgevers over samenwerken met Wis & Waarachtig zeggen. Trots! Ook een klusje te klaren? Neem gerust contact op!

Onderzoeken, (her)positioneren en sparren

Vanaf het eerste contactmoment met Nicoline weet je dat je goed zit. Een mega gedreven persoon die écht luistert. Ja, ze heeft ook een mening klaar… maar dat zorgt voor die persoonlijke aanpak. Vanuit Brightlands Innovation Factory hebben we verschillende projecten met Nicoline gedaan van onderzoek, naar (her)positionering tot sparringspartner. Er zullen zeker nog velen volgen, want zo’n gedreven persoon met oor (en oog) voor detail kun je niet missen. De goede aanpak, de vurige passie voor haar vak én de serieuze ‘finishing touch’. Wij zijn fan!

Silke Geerts, operations management Brightlands Innovation Factory

Te voorschijn beluisteren

Nicoline kan snel en doeltreffend zich oriënteren in een organisatie en weet iets groots en ongrijpbaars als een organisatorisch cultuurproject om te zetten in gerichte actie. Ze bezit een prachtig vermogen om bij mensen iets te voorschijn te beluisteren en dat te verbinden aan het gevraagde doel met een heldere presentatie.

Theo Hettema, wetenschappelijk beleidsmedewerker pastoraat PKN

Outside the box

Nicoline has been an extremely refreshing person to work with! An abundance of positive energy, an abundance of creative ideas, pushing us to think outside the box, while still remaining critical where needed and with a very human approach. We worked together to bring Impact Days 2019 and have thoroughly enjoyed the process together. Wishing her all the very best in next chapters ahead!

Isabel Mora le Moyne, community manager Pymwymic

Ondernemend

Nicoline is hét voorbeeld van de ondernemende ambtenaar.

Gerd Leers, Burgemeester gemeente Maastricht

Enthousiasteling

In juni 2016 hebben we Nicoline binnen gehaald om de pas gewonnen WTTC-prijs van Parkstad binnen en buiten de regio uit te buiten. We hadden geen betere enthousiasteling voor dit complexe project kunnen uitkiezen. Een buitenstaander die binnen no-time ‘ene van ons’ werd en direct door had waar we naar op zoek waren. En we kregen meer terug dan dat we zelf voor ogen hadden gehad: strategisch communicatieplan met een tweeledig doel, waarvan ook de concrete uitwerking prima op haar bordje kon, met als resultaat een prachtig jaar!

Eric Geurts, gedeputeerde provincie Limburg

Objectieve kijk

Nicoline kenmerkt zich door een frisse objectieve kijk vanuit de klant. Verwoord met een sympathieke glimlach.

Jörg Palm, head of marketing product management Vodafone

Luisteren en invoelingsvermogen

In Wis & Waarachtig hebben we een uitstekende partner gevonden om het karakter en de intenties van onze organisatie naar de buitenwereld over te brengen. Een goed invoelingsvermogen en aandachtig luisteren lagen aan de basis. Nicoline en haar medewerkers hebben bovendien een reële kijk, een niet te stuiten energie, een grote dosis creativiteit en een daadkrachtige aanpak daaraan toegevoegd. De open en duidelijke communicatie ervaren wij binnen de organisatie als heel prettig en verfrissend, maar vooral effectief. Al deze ingrediënten samen hebben geleid tot een concept waarin wij ons helemaal kunnen vinden.

Mira Stienen, manager Internationale Stichting Alzheimer Onderzoek

Creativiteit

Nicoline is een topper. Zij weet te verrassen met haar inventiviteit en doorzettingsvermogen. Waar anderen opgeven, begint de creativiteit van Nicoline. Grote lijnen zet zij zonder moeite uit en op routinematige klussen richt zij zich met precisie. Ze gaat verantwoordelijkheid niet uit de weg en overziet de gevolgen van beslissingen. Nicoline staat open voor de mening van anderen, werkt goed samen en draagt haar taken zonder moeite over. Met haar optimisme, inzet, energie en geweldige betrokkenheid weet zij anderen te motiveren en boekt zij zeer goed resultaten.

Willemijn Verloop, directeur War Child

Betrekken, begrijpen en motiveren

Nicoline is een inspiratie voor de mensen om haar heen. Ze weet mensen het belang en de toegevoegde waarde van communicatie te laten inzien. Zij weet als geen ander mensen te betrekken, begrijpen en motiveren. Ik ben blij dat ik met haar mag werken. Kort gezegd; een topper in vele opzichten!

Ralph Wiekken, collega DSM

Strategie en uitvoering

Nicoline brengt strategie en uitvoering echt bij elkaar. Velen roepen het, zij doet het.

Wim Ortjens, directeur Stichting Regiobranding Zuid-Limburg

Scherpte en inlevingsvermogen

Nicoline is een kei in een to the point analyse en dat dan in een ongekend tempo. Zonder daarbij af te doen aan kwaliteit. Ik ken weinig mensen die deze ‘harde’ scherpte combineren met ‘zachte’ kenmerken als inlevingsvermogen, echte interesse en afstemming op de mens (in de organisatie).

Monique van Haaster, people manager

Overtuigingskracht

Nicoline weet met creativiteit, inspirerend vermogen en overtuigingskracht communicatiemiddelen te ontwikkelen en neer te zetten. Op een intelligente manier koppelt ze vernieuwing aan het concept van de klant. Ze is doortastend op een charmante manier en weet haar omgeving enthousiast te krijgen!

Charlotte Urlings, team manager communicatie gemeente Maastricht

Eigen zinnigheid

Soms zijn zaken eenvoudig: Nicoline is de leukste werkgever die ik ben tegengekomen. Menig luipaard loopt liever een blokje om geconfronteerd met dit soort overtuigingskracht en focus. En waarom leuk? Ik houd van eigen zinnigheid (let op de spatie), humor en de instelling om te blijven zoeken tot dat je vindt. Bij Nicoline stopt de zoektocht van vele opdrachtgevers.

Jo Janssen, team Wis & Waarachtig

Ontwapenende flair

Nicoline weet met ontwapenende flair, vastberaden hardnekkigheid en gedoseerde charme gecompliceerde communicatieklussen te klaren. Ze heeft aan een half woord genoeg, werkt zich uit de naad en geniet van het behaalde resultaat. En terecht.

Paul ’t Lam, strategische communicatie en management coaching Apostrof

Daadkracht

Met Wis & Waarachtig haalt u betrokken deskundigheid binnen. Als hoofdsponsor van Feast for Peace, waarvoor Wis & Waarachtig het management verzorgde, heb ik van dichtbij het resultaat van deze daadkracht en warmte mogen ervaren. ‘It really makes a difference’.

Rens Groeneveld, directeur Ben & Jerry’s Benelux

Afspraak is afspraak

Een ijzersterke eerste indruk die in de maanden van samenwerking die daarop volgden telkens bevestigd werd. Nicoline onderscheidt zich door haar flair en een reële kijk op zaken. Dat gecombineerd met kennis en ervaring en niet in de laatste plaats ‘afspraak is afspraak’ maakt haar tot een uitstekende samenwerkingspartner.

Esther Saris, hoofd commerciële & publiekszaken Bonnefantenmuseum

Wie goed doet

Mijn lijfspreuk ‘Wie goed doet, goed ontmoet’ werd bevestigd tijdens het eerste contact met Wis & Waarachtig en onderstreept door de samenwerking die daarop volgde.

Ed Rohof, directeur Bovil

Herkenbaar verhaal

U bent hierin partner in zowel het coach-traject in ondernemersvaardigheden voor talentvolle ontwerpers, de brainstormsessies welke de ontwikkelagenda hebben vormgegeven alsook in het strategisch communicatieplan en de uitwerking daarvan. U weet daarbij op een meer dan uitstekende wijze de koppeling te maken tussen strategische doestelling en de operationele vertaling daarvan. De zéér verschillende partijen in deze gemêleerde groep met elk een eigen idioom vereisen elk een herkenbaar verhaal. Met name de doorvertaling naar: “wat betekent dat nu” is in de verscheidene sessies meerdere keren als zeer waardevol ervaren.

Pieter-Paul van de Wouw, medewerker onderwijs, werken, arbeidsmarkt, ondernemen, cultuur gemeente Maastricht

Juiste toon

Nicoline is bladcoördinator en redacteur van ons alumniblad ‘Fundament’. Het is heel fijn om met haar samen te werken. Niet alleen weet ze de juiste toon te treffen richting onze doelgroep. Ze is ook erg snel en weet in korte tijd mensen te mobiliseren om aan iets mee te werken. Als we ’s ochtends een redactievergadering hebben, heeft ze ’s middags al een afspraak met onze gedroomde interviewkandidaat. En tenslotte, ze straalt echt een vertrouwenwekkende rust uit. Dat is erg prettig, zeker in tijden van deadline – stress.

Ankie Hoefnagels, docent communicatie Hoge Hotelschool Maastricht

Nuchtere aanpak

Het gebeurt gewoon: Nicoline gaat tegenover je zitten en met integriteit en respect voor de mensen aan tafel, weet ze haarfijn de kern van een nieuwe uitdaging op te pakken. Feast for Peace, waar ik Nicoline leerde kennen, heeft de eerste jaren gedraaid op het doorzettingsvermogen van Nicoline. De nuchtere aanpak waarmee ze van problemen uitdagingen maakt, doet de naam van haar bureau recht aan.

Birgitta van Loon, directeur In’tent bv

De juiste snaar

Als opdrachtgever heb je een bepaald gevoel en beeld voor ogen van de vorm en wijze waarop je wil communiceren. Alleen weet je niet hoe. Wis & Waarachtig, dus Nicoline, beschikt niet alleen over het ‘talent’ om deze ‘set van emoties’ om te zetten in tastbare vormen maar weet ook, door haar enthousiasme en kennis van de markt, de juiste snaar te raken. Ik noem dat chemie. Ik verdenk haar er dan ook van dat zij beschikt over een laboratorium, maar dan één zonder reageerbuisjes en pipetten. Daarnaast is het een lekker wijf.

Paul Rinkens, eigenaar/directeur La Bergère Group

Geestverruimend

Nicoline heeft LIOF Business Centers ondersteund met het opzetten van een nieuw imago en de daarbij behorende strategie. Wij hebben samen een strategische innovatie opgezet van de marketing, met een mooi eindresultaat tot dusverre. Het werken met haar is synoniem voor partnership, geestverruimend, met beide benen op de grond, discussie op niveau, kritische blik, to the point en de spiegel voor houden. Ik beveel haar graag aan.

Antoine Platen, directeur LIOF Business Centers

Flexibiliteit en doorzettingsvermogen

Nicoline gaat doelgericht te werk en combineert strategisch inzicht met creativiteit, flexibiliteit en een enorm doorzettingsvermogen.

Xander van Meerwijk, CEO Merison Groep

Geweldig sparringspartner

Als bladmanager draagt Nicoline met grote zorgvuldigheid zorg voor het reilen en zeilen van Niveau EuregioMagazine. Zij is mijn kritische noot en dus voor mij een geweldige sparringspartner. Zij heeft de kracht om mijn ideeën vorm te geven en weet mij soms op de juiste momenten af te remmen. Haar bijdrage is altijd constructief en resultaatgericht. Haar persoonlijkheid, enthousiasme, humor en inzet maken het meestal een plezier om met haar te werken.

Guy van Grinsven, uitgever/fotograaf, Niveau EuregioMagazine/Studiopress

Ideale partner

Wis & Waarachtig was onze uitkomst toen wij zelf zonder mensen zaten voor het uitvoeren van een Public Promotion actie. Zij ondersteunden ons in de creatieve voorbereiding, en namen de uitvoering, inclusief de praktische details en communicatie met derden op zich. Een ideale partner om op terug te mogen vallen.

Ellen Schiffeleers, Provincie Limburg

Scherp, kritisch en opbouwend

Top Shops huurt Wis & Waarachtig in voor het bladmanagement van X-clusive Magazine. Wis & Waarachtig denkt en werkt op een plezierige, professionele manier. Wis & Waarachtig is scherp, kritisch en altijd opbouwend. Als Nicoline binnenkomt, komt er een positieve stroom energie binnen!

Daniëlle Dessart, directeur Top Shops Holland

JA!

Over Wis & Waarachtig is al heel veel geschreven door opdrachtgevers. Ik kan die uitspraken volledig beamen.

Irma Peters-Dahlmans, hoofd bureau communicatie Zuyd