wis@waarachtig.nl +31 (0)6 2122 7644

Wat N. doet

Liefde als rode draad. Aan de basis van alles wat ik doe en onderneem. Dat wat het hart raakt en beroert centraal. Of het nu gaat om een communicatievraag, een tekstproductie of het verbinden van geliefden in de echt. Liefde komt in alles terug.

Verwondering

Verwonderen, verdiepen en verbinden zijn de pijlers waarop ik rust. Bevragen als mijn grootste kracht. De vraag achter de vraag achterhalen, onderzoeken en inventariseren wat er in het hart leeft, nieuw licht over een situatie schijnen, aanmoedigen tot verplaatsen in de ander en benutten van verbindende kracht.

Wat

Tekstproducties, diepte-interviews, spiegelen, interne communicatie, creëren van draagvlak, verandermanagement, positioneren en verbinden in de echt.

Hoe

Door mij uit te nodigen mijn nieuwsgierigheid te tonen. Samenwerken, bevragen en versterken doe ik als interim communicatieadviseur, sparringpartner, spreker en trouwambtenaar.

Resultaat

Verdieping en verbinding. Meer dan alleen, sterker dan voorheen.

Leve de liefde

In mijn werk als communicatieadviseur maak ik veelvuldig gebruik van mijn liefde voor pen en papier. Dat schrijven doe ik in opdracht en voor mijn eigen plezier. Tevens komt mijn liefde voor letters, woorden en zinnen goed van pas bij het schrijven van de speech wanneer ik geliefden verbind in in de echt. Leve de liefde. Leve het leven.