nicoline@nicolinewissesmit.nl +31 (0)6 2122 7644

Wat N. doet

Organisaties helpen beter te presteren en communiceren door samen te werken vanuit de menselijke maat. De menselijke maat met passie als drijvende kracht. Passie voor groei. Passie voor mensen. Passie voor verandering. Passie voor ontwikkeling. Voor werken vanuit het hart. Passie als het basisingrediënt voor oprechte verbinding en daarmee duurzaam resultaat.

Werkgebieden

De menselijke maat als basis bij interne communicatie, teambuilding, community building, lobbytrajecten, verandermanagement, klantrelaties en persoonlijke ontwikkeling.

Hoe

Conceptontwikkeling, interim ondersteuning en procesbegeleiding. Daarnaast tal van praktische tools.

Tools

  • Workshops zoals Haal het slechtste boven en Love Letters schrijven
  • FitBizz en Business APK; organisatiescan bevlogenheid x betrokkenheid en intern leven van de externe belofte
  • Trouwambtenaar bij kick-off van een project of samengaan afdelingen
  • Sparringpartner en zakelijke mediation
  • Storytelling
  • Spreker en moderator

Resultaat van werken met passie

Passie als drijfveer. Met liefde iets doen. Ons hart laten opgaan in wat we doen, de tijd vergeten en energie krijgen van ons werk. Passie maakt het werk leuker en draagt bij aan bevlogenheid en betrokkenheid.

Bevlogenheid en betrokkenheid, de menselijke maat, aan de basis van gelukkige organisaties. Gelukkige organisaties zijn bewezen beter in wat ze doen. Zijn tot 33% winstgevender, 45% productiever en 300% innovatiever. Profiteren bovendien van 66% minder uitval door ziekte. Investeren in passie loont!