nicoline@nicolinewissesmit.nl +31 (0)6 2122 7644

Wat N. doet

Organisaties helpen beter te presteren en communiceren door samen te werken vanuit de menselijke maat. De menselijke maat als drijvende kracht. De mens als zender en ontvanger van de communicatieboodschap én als drager (of communicatiemiddel). Daarbij gebruikmakend van passie voor groei, mensen, verandering en resultaat. Voor werken vanuit het hart. Voor oprechte verbinding en daarmee duurzaam resultaat.

Werkgebieden

De menselijke maat als basis bij interne communicatie, teambuilding, community building, lobbytrajecten, verandermanagement, klantrelaties en persoonlijke ontwikkeling.

Hoe

Conceptontwikkeling, interim ondersteuning en procesbegeleiding. Daarnaast tal van praktische tools.

Tools

Resultaat van werken met passie

Passie als drijfveer. Met liefde iets doen. Ons hart laten opgaan in wat we doen, de tijd vergeten en energie krijgen van ons werk. Werken vanuit het hart maakt het werk leuker en draagt bij aan bevlogenheid en betrokkenheid.

Bevlogenheid en betrokkenheid, de menselijke maat, aan de basis van gelukkige organisaties. Gelukkige organisaties zijn bewezen beter in wat ze doen. Zijn tot 33% winstgevender, 45% productiever en 300% innovatiever. Profiteren bovendien van 66% minder uitval door ziekte. Investeren in passie loont!