nicoline@nicolinewissesmit.nl +31 (0)6 2122 7644

Wat N. doet

Organisaties helpen beter te presteren en communiceren door samen te werken vanuit dat wat verbindt – door te werken vanuit het hart. De menselijke maat als drijvende kracht. Verwondering, verbinding en verdieping als basis voor duurzaam resultaat.

Werkgebieden

De menselijke maat als basis bij interne communicatie, teambuilding, community building, verandermanagement, klantrelaties en persoonlijke ontwikkeling.

Hoe

Inventariseren van de vraag, conceptontwikkeling, interim ondersteuning en procesbegeleiding. Daarnaast tal van praktische tools.

Tools

Resultaat hart werken

Vanuit passie. Met liefde iets doen. Ons hart laten opgaan in wat we doen, de tijd vergeten en energie krijgen van ons werk. Werken vanuit het hart maakt het werk leuker en draagt bij aan bevlogenheid en betrokkenheid. Maakt ons beter in wat we doen. Dat vertaalt zich in resultaat.

Bevlogenheid en betrokkenheid, de menselijke maat, aan de basis van gelukkige organisaties. Gelukkige organisaties zijn bewezen beter in wat ze doen. Zijn tot 33% winstgevender, 45% productiever en 300% innovatiever. Profiteren bovendien van 66% minder uitval door ziekte. Hart werken loont!