wis@waarachtig.nl +31 (0)6 2122 7644

N. als trouwambtenaar

In 2018 vond ik het tijd voor een nieuwe hobby. Sindsdien werk ik als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS). Het in de echt verbinden sluit aan bij mijn liefde voor de liefde. Trouwen is de mooiste hobby die er is!

In voor- en tegenspoed

In mijn werk als trouwambtenaar maak ik gebruik van mijn verwonderende kracht. Ik geniet van verhalen over die eerste zoen en de herinnering aan het huwelijksaanzoek. Hang aan jullie lippen wanneer jullie vertellen over jullie liefde voor elkaar. Samen met jullie ga ik op ontdekkingstocht. Ik verdiep mij in wat jullie tot een uniek paar maakt. Vraag jullie de oren van het hoofd. Daarnaast probeer ik te doorvoelen wat jullie ook in minderen tijden verbindt. Wat jullie maakt tot een sterk stel in voor- en tegenspoed.

Betrokken en bevlogen

Betrokkenheid en bevlogenheid  kenmerken mijn aanpak als trouwambtenaar. Die betrokkenheid en bevlogenheid vertalen zich tijdens de grote dag in een zorgvuldig voorbereide ceremonie met een lach. Een ceremonie die basis vormt van het ja-woord dat jullie elkaar voornemens zijn te geven. De voltrekking als ankerpunt van de dag. Een dag die velen ‘de mooiste dag van hun leven’ noemen. Hoe mooi als de gasten dat ook zo beleven?!

Ik ontmoet jullie graag

Ik trouw in binnen- en buitenland. Zowel voor de wet als ceremonieel. Interesse? Neem contact met mij op. Ik ben dol op de liefde en nieuwsgierig naar jullie verhaal.