wis@waarachtig.nl +31 (0)6 2122 7644

Over Nicoline

Liefde als rode draad. Aan de basis van alles wat Nicoline Wisse Smit doet en onderneemt. In de ban van oprechte verbinding. Daar waar het samengaan van delen meer oplevert dan de som der delen. Die meerwaarde kenmerkt de werkzaamheden die Nicoline Wisse Smit als communicatieadviseur vervult.

Hart werken, schrijven en trouwen

Een meerwaarde die tevens de basis vormt van de door haar ontwikkelde visie op werken vanuit het hart. Hart werken sluit aan bij haar aanpak als communicatiestrateeg en scholing in gastvrijheid. Het is tevens een onderwerp waarover ze spreekt. Daarnaast is Nicoline BABS en schrijver. Ze schreef het verhalenboek Julia heeft twee huizen (SWP), leverde als co-auteur een bijdrage aan het Basisboek social media (Boom Uitgevers) en schreef mee aan de kerstbundel Kom vanavond met verhalen… (Balans). In 2020 verscheen Ik min je; een bundel met uit het leven gegrepen liefdesbrieven.

Nicoline heeft een Funda diploma (1994, Hoge Hotelschool Maastricht) en NIMA-A en B diploma (1997). Bij de afsluiting van het eerste leerjaar van een long-distance executive MBA ontving zij een Executive Certificate in Management (1999, Henley Management College, Engeland).