nicoline@nicolinewissesmit.nl +31 (0)6 2122 7644

Over Nicoline

In de ban van verbinding. Daar waar het samengaan van delen meer oplevert dan de som der delen. Die meerwaarde ligt aan de basis van de werkzaamheden die Nicoline Wisse Smit als communicatieadviseur vervult.

Een meerwaarde die tevens de basis vormt van het door haar ontwikkelde CoLove-werken. Een gedachtegoed dat aanmoedigt tot werken vanuit het hart en aansluit bij Nicoline haar aanpak als communicatiestrateeg en scholing in gastvrijheid. Hart werken is tevens een onderwerp waarover ze spreekt. Daarnaast is Nicoline BABS en auteur. Ze schreef het verhalenboek Julia heeft twee huizen (SWP, 4e druk) en leverde als co-auteur een bijdrage aan het Basisboek social media (Boom Uitgevers) en de kerstbundel Kom vanavond met verhalen… (Balans). Op Minnebrief deelt ze uit het leven gegrepen liefdesbrieven.

Nicoline heeft een Funda diploma (1994, Hoge Hotelschool Maastricht) en NIMA-A en B diploma (1997). Bij de afsluiting van het eerste leerjaar van een long-distance executive MBA ontving zij een Executive Certificate in Management (1999, Henley Management College, Engeland).

Sinds 2001 werkt Nicoline als communicatieadviseur onder de naam Wis & Waarachtig. Onder haar eigen naam, de N. van Nicoline, brengt ze samen wat al die tijd als rode draad aanwezig was. De basis van de  voor haar kenmerkende, verbindende kracht. Namelijk mensen, passie en groei. Voorheen in Wis & Waarachtig (waarachtig.nl) en CoLove (colove.nl), nu samen één (nicolinewissesmit.nl).