nicoline@nicolinewissesmit.nl +31 (0)6 2122 7644

Over Nicoline

In de ban van verbinding. Daar waar het samengaan van delen meer oplevert dan de som der delen. Die meerwaarde ligt aan de basis van de werkzaamheden die Nicoline Wisse Smit als communicatieadviseur vervult.

Een meerwaarde die tevens de basis vormt van de door haar ontwikkelde visie op werken vanuit het hart. Hart werken sluit aan bij Nicoline haar aanpak als communicatiestrateeg en scholing in gastvrijheid. Het is tevens een onderwerp waarover ze spreekt. Daarnaast is Nicoline BABS en schrijver. Ze schreef het verhalenboek Julia heeft twee huizen (SWP), leverde als co-auteur een bijdrage aan het Basisboek social media (Boom Uitgevers) en schreef mee aan de kerstbundel Kom vanavond met verhalen… (Balans). In 2020 verscheen Ik min je; een bundel met uit het leven gegrepen liefdesbrieven.

Nicoline heeft een Funda diploma (1994, Hoge Hotelschool Maastricht) en NIMA-A en B diploma (1997). Bij de afsluiting van het eerste leerjaar van een long-distance executive MBA ontving zij een Executive Certificate in Management (1999, Henley Management College, Engeland).