wis@waarachtig.nl +31 (0)6 2122 7644

Wat is daarop jouw antwoord? Bruidsparen gezocht!

Reacties uitgeschakeld voor Wat is daarop jouw antwoord? Bruidsparen gezocht! Trouwen

Wanneer elkaar het ja-woord geven voor jou meer betekent dan een feestje met vrienden, dan is Wat is daarop jouw antwoord? iets voor jou. Wat is daarop jouw antwoord? is een spel dat bestaat uit 40 gespreksstarters; vragen om elkaar te stellen wanneer je voornemens bent om in het huwelijksbootje te stappen. Vragen om samen met je partner stil te staan bij wat het ja-woord voor jou betekent. Dat is althans het plan. Om tot een beproefd spel te komen, zoek ik bruidsparen om Wat is daarop jouw antwoord? te testen.

Spelers gezocht

Net voor het uitbreken van de coronacrisis in Nederland, heb ik een eerste set gemaakt om Wat is daarop jouw antwoord? zelf te spelen. De set bestaat uit vragen als: Hoe ziet jouw perfecte dag eruit?’, ‘Hoe hoop je in je relatie toe te zien op een goede mix tussen liefde en lust?’ en ‘Wat voegt het huwelijk volgens jou toe aan je relatie?’ Om te testen of de juiste vragen zijn opgenomen, zoek ik bruidsparen om die het spel willen spelen. De bedoeling is te toetsen of de juiste vragen zijn opgenomen, of de verhouding tussen luchtige vragen en zwaarder gedachtevoer klopt, of de tone of voice aanspreekt en wat er minder of juist meer mag.

Wat mag je van Wat is daarop jouw antwoord? verwachten

De maatschappelijke druk om te trouwen neemt af. Vandaag de dag kan men prima het leven samen spenderen, onder een dak wonen of een gezin stichten zonder dat daarmee een ring gepaard gaat. Wie trouwt doet dat vanuit een intrinsieke drive. Gelijktijdig neemt onze behoefte aan zingeving toe. Waar vroeger veelal door de kerk lading werd gegeven aan het huwelijk, blijft het nu vaak bij een burgerlijke verbintenis. Wat is daarop jouw antwoord? nodigt je uit om samen met jouw liefde stil te staan bij die verbintenis; om het ja-woord te laden.

Hoe je de gespreksstarters gebruikt

Wat is daarop jouw antwoord? bestaat uit 40 vragen, 3 hulplijnen en spelregels voor een lang en gelukkig leven. De spelregels bieden de ruimte om samen met je partner te bepalen hoe je het spel speelt. Je kunt kiezen voor elke dag een vraag of een hele rits op rij. Daarbij kun je kiezen voor een x aantal minuten per vraag of juist onbeperkt de tijd. En als je het niet weet, dan heb je altijd nog 3 hulplijnen om in te zetten.

Wil jij Wat is daarop jouw antwoord? testen

Om Wat is daarop jouw antwoord? te perfectioneren, zoek ik aanstaande bruidsparen. Je ontvangt van mij een DIY-kit om zelf te printen en te knippen. Het spel is immers nog in ontwikkeling. Als tester koppel je jouw bevindingen terug. Als bedankje geef ik drie exemplaren van mijn recent verschenen boek Ik min je weg.

Van de makers

Wat is daarop jouw antwoord? rust op twee pijlers. Enerzijds is het ontstaan vanuit mijn eigen werk als trouwambtenaar. Anderzijds rust het op mijn eigen behoefte om betekenis te geven aan het ja-woord dat ik voornemens ben te geven. Het was in eerste instantie mijn bedoeling om het spel door toekomstige echtparen die ik trouw te laten testen. Gezien de coronacrisis heb ik gekozen om het middels deze weg te delen. We besteden momenteel immers meer avonden met elkaar en hebben dus meer tijd dan normaal. Daarnaast zijn er een aantal huwelijken uitgesteld. Ik kan me voorstellen dat Wat is daarop jouw antwoord? voor die stellen een manier is om toch met hun huwelijk bezig te zijn.

Meld je aan als tester

Wil jij Wat is daarop jouw antwoord? testen, meld je dan aan. Dat doe je door een mailtje te sturen met daarin jouw naam en voorgenomen trouwdatum. Je ontvangt het prototype per mail in de vorm van een DIY-kit in de eerste week van april. Ik wens je bij voorbaat veel speelplezier, maar bovenal een lang en gelukkig leven. Leve de liefde!

Verder lezen