wis@waarachtig.nl +31 (0)6 2122 7644

Bruidsparen over Nicoline

Sinds 2018 werk ik als trouwambtenaar. Hieronder vind je citaten en foto’s van enkele bruidsparen die ik in de echt mocht verbinden. Meer weten over mijn aanpak? Kijk dan bij Nicoline als trouwambtenaar. Leve de liefde!

Diepgang en symboliek

“Onze ontmoetingen met Nicoline waren feest van toevalligheden. Echter, toeval bestaat niet: zij was de perfecte match voor ons en dit bewees Nicoline keer op keer. In zeer korte tijd heeft zij de ceremonie voorbereid en wij hebben diepe bewondering voor haar, hoe zij ons eigen liefdesverhaal en die met onze families en vrienden heeft weten samen te voegen tot een compleet geheel.

Zij gaf de ceremonie diepgang en symboliek, welke resulteerde in de perfecte gelaagdheid van een onvergetelijk en bijzonder moment als een huwelijksvoltrekking. Doordat zij onze dierbaren betrok in haar verhaal, resulteerde dit in een geweldige, dynamische interactie. Het had niet beter gekund. Wij zouden dit graag nog vele malen met haar over willen doen.

Met Nicoline hebben wij er een dierbaar, warm en oprecht betrokken mens bij mogen verwelkomen en daar zijn wij intens dankbaar voor. Het is waar: 1 + 1 = 3. Leve de liefde, leve het leven!”

Charlotte en Boenck, Slot Zeist, 2021

Zorgvuldigheid, humor en gezelligheid

“Als je voor Nicoline kiest als BABS, dan kies je voor zorgvuldigheid, humor, gezelligheid, kortom: kwaliteit. Nicoline heeft onze dag naar een hoger niveau getild, al hebben we geen vergelijkingsmateriaal, want we zijn maar 1 keer getrouwd en zijn plan het daarbij te laten.

In de voorbereiding ging Nicoline consciëntieus van start: gesprekken, vragenlijsten en gesprekken met de getuigen leverden haar de input die haar in staat stelde op onze trouwdag alle informatielijntjes op een humoristische wijze bij elkaar te laten komen. Wij hadden het niet anders gewild!

Daarnaast is zij een zeer prettig menselijk mens, open en transparant in de omgang, ook over haar eigen leven, en dat maakt de communicatie alleen maar fijner.”

Lauretta en Erik, Thiessen Wijnkoopers, 2020

Het was een feest

“Nicoline heeft ons aan de hand meegenomen in de voorbereiding van ons huwelijk, de gesprekken vooraf waren zowel intens als humorvol en lieten ons toegroeien naar de grote dag. Nicoline werkt vanuit haar passie en is oprecht geïnteresseerd. Het huwelijk wordt door haar ook weer teruggebracht naar de essentie, de verbintenis die je met elkaar aangaat. Ze heeft gezorgd voor een prachtige persoonlijke ceremonie die ons heeft geraakt en we waarderen de enorme energie die ze erin gestoken heeft om van onze huwelijksbelofte aan elkaar zoiets bijzonders te maken. De voorbereiding, de huwelijksvoltrekking, Nicoline zelf, het was een feest!

Jacqueline en Albert, Il Bacaro, 2020

Gezellig, on-point en zeer betrokken!

“Voor ons was het in eerste instantie erg moeilijk om een trouwambtenaar te vinden. We hadden een bepaald persoon in ons hoofd; vlot, gezellig, jong van geest en welbespraakt. Gelukkig kwamen wij in contact met Nicoline en wat een verademing was dat! Van het moment dat wij elkaar ontmoetten, wisten wij dat Nicoline ons moest trouwen. Ze is gezellig, geïnteresseerd en weet precies waar ze het over heeft. De eerste keer hadden wij een kleine ceremonie in Nederland met familie en beste vrienden, precies een maand daarna een grote bruiloft in Engeland.

Aan alles kon je merken dat zij erg betrokken is met de personen die zij trouwt, ze maakt er echt werk van. Voorbereiden met haar was persoonlijk, uitdagend en leuk. Ze helpt je waar nodig en heeft ook echt een vlotte manier van werken.

We zijn haar eeuwig dankbaar voor de fantastische tijd, we hebben er echt van genoten! Om Nicoline in een paar woorden te omschrijven: Gezellig, on-point, humor en zeer betrokken!”

Jennifer en David, Museum van Loon (Amsterdam) en Four Seasons Hotel Hampshire (Engeland), 2019

Nicoline heeft onze mooiste dag nog bijzonderder gemaakt

“Op 6 september 2019 heeft Nicoline ons getrouwd in Maastricht. Een dag om nooit te vergeten.

Wij zochten iemand die de huwelijksvoltrekking op een luchtige manier kon vertellen met een vleugje humor. Die persoon vonden wij in Nicoline.

Na onze eerste ontmoeting was er gelijk een klik. Zij heeft onze mooiste dag nog bijzonderder gemaakt. Zij weet vol passie, enthousiasme en met liefde te vertellen met leuke anekdotes tussendoor, waardoor de gasten geboeid blijven luisteren tot aan de laatste zin. Er liep een fijne rode draad door het verhaal, dat klopte en nog veel belangrijker precies bij ons paste. Die persoonlijke touch was exact wat wij zochten.

Wij zijn ontzettend blij met onze keuze en ontvingen enorm veel complimenten en raden haar dan ook volmondig aan: JA!”

Leonore en Steven, Kasteel de Hoogenweerth, 2019

Persoonsgericht

“De ceremonie was super. We hebben veel complimenten ontvangen over jouw manier van spreken. Iedereen, inclusief wijzelf natuurlijk, vond dat je dit super gedaan hebt. Het was persoonsgericht en ik vond dat dit ook echt bij een ceremonie past. Onze complimenten.”

Sharon en Robbie, Kasteel Vaeshartelt, 2018

We hadden ons geen betere trouwambtenaar kunnen wensen

“Wij vonden de ceremonie super. We hadden geen betere trouwambtenaar kunnen wensen; echt super. De manier waarop je alles brengt is mega. Ik raad iedereen jou als trouwambtenaar aan. Echt the best ever.”

Manon en Boyan, Kasteel Vaeshartelt, 2018