wis@waarachtig.nl +31 (0)6 2122 7644

CoLove-Methodiek: 5 talen der liefde

Het CoLove-Principe, ofwel hart werken, moedigt organisaties aan om datgene te benutten waar we als mens van nature zo goed in zijn. Aandacht voor elkaar en ruimte voor het individu als basis voor succes. Het CoLove-Principe gebruikt een vrije vertaling van de 5 talen der liefde als basis. Denk aan hulpvaardigheid of het beste deel van je tijd aan iemand geven.

CoLove-Methodiek

Duurzame verbondenheid

De eerste stap bij het werken vanuit het hart maakt gebruik van de CoLove-Toolbox. De Toolbox helpt het vuur aan te wakkeren. In stap 2 vindt inbedding plaats. Noem het boeien, binden en behouden of flirten, aantrekken en hechten. Hoe dan ook, het CoLove-Principe draagt bij aan duurzame verbondenheid en laat het onderscheidend vermogen leven. Het is een ongoing proces.

Belofte en belang komen samen

CoLove maakt het werk leuker en draagt bij aan resultaat. Niet alleen de medewerker, klant en aandeelhouder profiteren. Want dankzij betrokkenheid en bevlogenheid op de werkvloer ontstaat er ruimte voor de manager om zijn werk te doen. Om de grote lijn uit te zetten en daarop te sturen. CoLove slecht de brug tussen belofte (missie/visie) en belang (aandeelhouder).