wis@waarachtig.nl +31 (0)6 2122 7644

Liefdesbrief Vodafone aan Nicoline: Oude liefde roest niet

Reacties uitgeschakeld voor Liefdesbrief Vodafone aan Nicoline: Oude liefde roest niet Hart werken, Liefdesbrief

Op 15 januari schreef Nicoline een liefdesbrief aan Vodafone. In deze brief maakte ze het uit. Op 21 januari reageert Vodafone met een liefdesbrief  en stuurt tevens een grote bos rode rozen. Een mooi voorbeeld van hoe liefde verbindt. Hoe liefde mensen en organisaties samenbrengt. Hoe liefde ook zakelijk toe te passen is.

Lieve Nicoline,

Toen jouw brief mij onder ogen kwam wist ik eerst niet wat ik ermee aan moest. Gevoelens als ongeloof en spijt overheersten. Dagenlang heb ik nagedacht over hoe het zover heeft kunnen komen en waarom ik jouw verlangens naar een oplossing niet goed heb aangevoeld.

Ik kan niet anders concluderen dan dat ik tekort ben geschoten in mijn communicatie. Ik had meer tijd voor je moeten nemen en een arm over je schouder moeten leggen. Door mijn drukke leven en vele sociale contacten heb ik je iets te veel voor lief genomen. Daardoor heb ik je onbedoeld het gevoel gegeven dat de verliefdheid over was. Integendeel.

Jij geloofde in mij toen ik nog onervaren en zoekende was. Jij gaf mij de moed en het vertrouwen om verder te groeien en grotere stappen te zetten. Hierdoor kreeg ik een nieuwe identiteit en ben ik internationaal gaan werken. Ondanks dat ben ik in mijn geboortestad Maastricht blijven wonen. Mijn doel was om onze communicatie en omgang naar een hoger niveau te tillen. Te investeren in onze relatie en om hier samen beter van te worden. Helaas is dit me de laatste tijd niet voldoende gelukt.

Ze zeggen wel eens dat je iets pas mist als het er niet meer is. Dat is in dit geval niet minder waar. Zowel privé als zakelijk ben jij 15 jaar lang een onmisbaar onderdeel van mijn leven geweest. Jij maakte mij compleet. Je hebt me scherp gehouden en feedback geleverd op momenten dat ik minder persoonlijk werd. Toen ik zoekende was naar de juiste omgang met vrienden en familieleden was jij er voor me om mij hierin aan te sturen.

Het doet me pijn om te lezen dat je nu voor de charmes van een ander bent gevallen en ik je geen nachtkus meer kan geven. Het komt misschien achteraf maar het is nooit te laat: Het spijt me lieve Nicoline! Je kritiek heeft me wakker gemaakt en daarom zou ik onze mooie jaren graag een vervolg willen geven. Iedereen verdient immers een tweede kans.

Liefs,

Vodafone [S.B.]