wis@waarachtig.nl +31 (0)6 2122 7644

Minnebrief: de basis van CoLove

Reacties uitgeschakeld voor Minnebrief: de basis van CoLove Liefdesbrief

Een liefdesbrief is hoe het begon. Een minnebrief als de basis van het CoLove-Principe. Gefascineerd door de ongrijpbare facetten van liefde begon Nicoline Wisse Smit in 2012 met het schrijven van liefdesbrieven om haar mysteries te ontrafelen. In augustus 2013 publiceerde ze haar eerste liefdesbrief online. Op basis van reacties, gesprekken, interviews en studie ontwikkelde Minnebrief.nl zich tot een platform rondom werken vanuit het hart; de basis van het CoLove-Principe. Sinds augustus 2015 publiceert Nicoline haar gedachtenspinsels over werken vanuit het hart en verbinding als sleutel tot zakelijk succes op CoLove.

De liefdesbrief waarmee het begon

Liefde,

Het spijt me dat ik je laat wachten. Dat je me nog niet hebt ontmoet. Misschien ook dat we elkaar wel hebben ontmoet, maar ik je niet herkende. Misschien zelfs dat ik je wel herkende, maar dat ik weggedoken ben. Dat spijt me. Juist ook omdat ik je zo dankbaar ben voor jouw geduld.

Geduld is een schone eigenschap en een kostbaar bezit in de liefde. Je zult ontdekken dat geduld niet mijn beste eigenschap is. Toch hoop ik dat mijn gebrek aan geduld voor jou juist een reden is om mij lief te hebben. Omdat ik een glimlach op jouw gezicht tover wanneer ik je vol enthousiasme mee een avontuur insleep. Omdat het mede dankzij die eigenschap met mij nooit saai is.

Dat ik jouw geduld zo waardeer, heeft te maken met wie ik ben. Jouw geduld geeft me vrijheid. Die vrijheid biedt mij ruimte. Je hebt me de ruimte geboden om te ontdekken, fouten te maken en te leren. Te groeien als mens.

Nu ik weet dat je mij vrijheid geeft, voel ik steeds meer de drang om jou te ontmoeten. Om naar jou toe te groeien. Gelijktijdig het gevoel dat ik zelf nog een paar stappen moet zetten. Maar bedenk ook dat het misschien tijd is om los te laten en dat het nu mijn beurt is om te vertrouwen. Zoals jij vertrouwde op jouw geduld. Dat het mag. Samen verder groeien. Omdat je mijn tekortkoming zult leren begrijpen. Omdat je me zult helpen verder te groeien. Samen.

Liefs,

X.

Deze liefdesbrief is voor het eerst in juli 2013 gepubliceerd op Minnebrief.nl